Nyt website? Kontakt WordCast logo-banner

WordCast – Et plugin til WordPress

Efter et halvt år med udvikling, prototype og tests har jeg endelig valgt at udgive mit plugin med navnet WordCast. Pluginnet er gratis at bruge og gør, at man kan servere podcasts med WordPress.

Det kan WordCast

Podcast er en måde man kan distribuere lyd eller video på, så folk kan abonnere på den og få sendt nye lyd- og video-filer når der bliver tilføjet nye til en kanal. Filerne bliver ofte lagt på servere som man skal leje for at den rigtige data bliver sendt til abonnenter.

WordPress er i forvejen skabt til at udgive indlæg, der kommer kronologisk. Derfor har jeg tænkt, at det vil være lige så godt til at servere podcasts.

Podcasts med WordPress. WordCast

Er det ikke lavet?

Da projektet var i sin spæde start undersøgte jeg, hvilke muligheder der allerede var til dette. Jeg fandt ingen, der kunne lige netop det som WordCast kan. Jeg må dog indrømme, at da jeg var halvvejs i projektet faldt jeg over plugins, der i forvejen kunne noget lignende det jeg arbejdede på. Men jeg har det med at være stædig, så jeg fortsatte og jeg synes, at lige netop WordCast er blevet så godt, at jeg nu har udgivet det.

WordCast

Med WordCast kan man oprette alle de kanaler og episoder man vil i WordPress. På nuværende tidspunkt er følgende fil-typer understøttet: mp3, m4a og mp4.

Podcasts med WordPress.

Så nu håber jeg, at en masse vil prøve pluginnet af, så jeg kan finde ud af, hvad der fungerer godt, hvad der fungerer mindre godt og, hvad der slet ikke virker. Du kan finde det via WordPress, hvis du søger på WordCast i plugin-arkivet eller du kan finde det her: https://wordpress.org/plugins/wordcast/

Indlæg

Kategorier

EW Webdesign