POV.International

Point Of View International

I februar 2016 startede Annegrethe Rasmussen, Signe Wenneberg og Morten Bay, som de selv beskriver det; “…et åbent, blogbåret digitalt medie og et fællesskab for eksperter og skribenter med internationalt udsyn og noget på hjerte”. Online-mediet Point of View International

POINT of VIEW International er er et åbent, blogbåret digitalt medie og et fællesskab for eksperter og skribenter med internationalt udsyn og noget på hjerte.

Mediet er båret af ildsjæle, der skriver artikler til mediet uden at få anden løn end den læsere vælger at donere. Skribenterne skriver om det, der interesserer dem og er ikke bundet af en redaktionel agenda anden end, at indholdet skal være lødigt og have kvalitet. Derfor har jeg selv opsøgt denne opgave, da jeg synes, at Point of View International er et spændende projekt. Ikke kun på indholdet, men også muligheden for at arbejde med et system, hvor der ligger flere tusinde artikler og, hvor der kun kommer flere til.

Designet er udarbejdet af Michaël Dorbec – Grafisk Design & Kreativ Kommunikation, som selv er skribent for POV International. Tankerne bag designet har bl.a. været at artiklerne skal være i front, som det vigtigste, og designet er det samme på mobile enheder og på desktop.

POV.International Screenshot

Inspireret af Medium, er det nemt at dele citater på Twitter, måske begrænset af de sparsomme, 140 tegn man kan tweete, men med et link direkte til den pågældende artikel.

POV.International Twitter

Da POV International i forvejen kørte på WordPress er det nye design selvfølgelig lavet som et tema til WordPress.