Nyt website? Kontakt Foto af Emil Wibe

Hello World!

Det er kutyme, at når man går i gang med at lære et nyt kode- / programmeringssprog, så er det første man udskriver på skærmen sætningen “Hello World!”. Når man sætter CMS-systemet WordPress op, som denne webside også er lavet i, så er der et standard blog-indlæg med titlen “Hej Verden” (Hello World, hvis det er en engelsk installation). Derfor synes jeg, at det er nærliggende, at titlen på mit første blog-indlæg er Hello World.

Denne webside tiltænkt som et portfolie og en reklamesøjle for mig og et sted, hvor mine tanker om webudvikling, design, undervisning og mere, kan komme til udtryk.

Emil

Men, hvem er jeg så og, hvorfor skulle denne blog være interessant for dig?

Jeg hedder Emil og bor i Svendborg med min skønne familie.
Jeg er uddannet lærer, men har i mange år interesseret mig for web-udvikling og -design. I dag går det op i en højere enhed for mig da jeg underviser i web-udvikling og på samme tid løser diverse web-opgaver på freelance basis.

Jeg har specialiseret mig i WordPress-udvikling og forsøger at holde mig opdateret på moderne web-teknologier. De teknologier jeg bruger er;

…og så interesserer jeg mig meget for web-design. Jeg kommer helt sikkert til at skrive en masse om design i fremtidige blog-indlæg og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er meget inspireret af personer som Sara Sueidon, Val Head, Jeffrey Zeldman, Mike Monteiro og Chris Do.

Hvis du synes, at noget af dette lyder interessant, så håber jeg, at det jeg skriver om i fremtiden også gør. Hvis ikke, så er der helt sikkert også et sted på WWW, der passer til dig.

– Emil

Indlæg

Kategorier

EW Webdesign